Jobbsøker fyller ut en søknad

Jobbsøker?

Ønsker du karrièrebytte?

Våre kunder har alltid behov for faglige kompetente mennesker. Vi bistår våre kunder med kvalitetsikret rekrutteringsprosesser innen helse- og omsorgssektoren, salg og marked innen Life Science. Ved at du går via en ekstern aktør som oss kan det være lettere for deg å lande drømmejobben. Vi vil bistå med karrièretips, gi deg veiledning og tilbakemeldinger under hele prosessen.

Våre jobber vil ikke alltid være utlyst da vi benytter diverse kanaler og search for å finne de kandidatene som tilfredsstiller kundenes kravspesifikasjon. Kontakt oss derfor gjerne hvis du er på utkikk etter et karrièrebytte

Glade møtedeltagere tar en high five

Vil du jobbe for oss?

Vi ønsker alltid å komme i kontakt med gode jobbsøker – kandidater som ser gleden av å jobbe. Ved å jobbe gjennom oss kan du bygge på din kompetanse eller få hjelp til å starte en karrière og/eller få innsikt i et arbeidsmarked du kanskje ikke har kjennskap til i fra før. Vedum Consulting har alltid behov for kandidater som ønsker å arbeide deltid, i perioder og ansatte som ønsker en 100% fast stilling gjennom oss. Spesielt faggruppene sosionomer, vernepleiere og barnevernspedagoger ønsker vi å komme i kontakt med. Andre yrkesgrupper er også aktuelle da vi arbeider opp mot forskjellige boenheter og helsetiltak i privat og offentlig helseomsorg, samt arbeider opp mot salg og marked innen Life Science.


Ledige stillinger