Laboratorie assistent med beskyttelses briller smiler til kamera

Om Vedum Consulting

Vedum Consulting er et rekrutterings- og bemanningsselskap som har fokus på helse- omsorgssektoren, samt rekruttering innen Life Sciences: farmasøytisk industri, bioteknologi og medisinteknisk utstyr.

Vårt team har arbeidet innen privat- og offentlig helsesektor og har også bred erfaring innen privat næringsliv. Vi har med dette et stort nettverk som bidrar til at vi har tilgang til de beste kandidatene.

Sykepleiere i resepsjonen

Solid erfaring og faglig kompetanse

Vedum Consulting er grunnlagt av Kjersti Slagsvold Vedum og Tobias Elshøy. Vi har hovedkontor i Oslo sentrum og bistår kunder i hele Norge. Våre verdier bygger på at vi er personlige, oppriktige og at vi kun ønsker det beste for kunden, kandidaten og ikke minst brukerne.

Kjersti Slagsvold Vedum har lang fartstid med bemanning- og rekruttering i Norden. Hun har en MBA fra Aberdeen University og en BSc i Internasjonal markedsføring fra BI og Nanyang i Singapore, samt er utdannet sykepleier fra NTNU. Hun har bred erfaring innen somatisk og psykiatrisk sykehus, samt god erfaring fra barnevernet. Hun kan kontaktes på kjersti@vedumconsulting.no.

Tobias Elshøy har bred ledererfaring innen retail og salg. Han har arbeidet med integrering av flyktninger, med minoritetsgrupper, i eldreomsorgen, barnevernet og i diverse psykiatri og omsorgsboliger. Han kan kontaktes på tobias@vedumconsulting.no.